Dag van het Ondernemen 2018

Op donderdag 1 februari 2017 is de ‘Dag van het Ondernemen’ voor vmbo-basis en kaderleerlingen in Delft. Van 10.00 tot 12.00 uur bij Stanislascollege Krakeelpolderweg en van 13.00 tot 15.00 uur bij SC Delfland. Hiervoor zoeken wij ondernemers die drie keer 30/40 minuten een gastles willen geven op school. 

Ondernemers vertellen waarom zij een eigen bedrijf zijn begonnen en hoe dit is gekomen; waar ze trots op zijn, maar ook over hun mislukkingen. Want wat wordt er van een ondernemer verwacht? Wat heb je hiervoor nodig? Geld, doorzettingsvermogen, een netwerk of lef? Elke ondernemer heeft zijn eigen boodschap voor de leerlingen. Maar alleen maar luisteren doen we niet. Ondernemen is ook doen, daarom worden de leerlingen aan het werk gezet. We hopen dat deze middag kleine zaadjes worden geplant, die later uitgroeien tot zelfverzekerde, succesvolle ondernemende mensen die ergens voor gaan.

Neem vrijblijvend contact op met Angela van Zaalen (angela@kemcommunicatie.nl) telefoon 06-53221429. Zij kan eventueel met u meedenken over een doe-activiteit of opdracht voor de leerlingen.